Följ oss på Facebook

Filmtips!: If I Stay

Publicerat 2016-12-16

Ett romantiskt drama om 17-åriga Mia som tvingas ta ett livsavgörande beslut efter en svår olycka där hon hamnat i koma.

I morgon kl 19.50 på kanal 7 kommer en film som jag inte har sett men som verkar väldigt bra och som jag kommer försöka se. Filmen heter ”If I stay” och handlar om 17-åriga Mia som är en begåvad musiker med ljusframtid inom musiken och med sin underbara pojkvän.
Men en dag förändras allt då Mia är med om svår bilolycka som gör att hon hamnar i koma och hennes liv hänger plötsligt på en skör tråd.
Under tiden Mia ligger i koma får hon en utomkroppslig upplevelse och ser hur hennes familj och vänner samlas på sjukhuset, och nu tvingas Mia fatta ett beslut som kommer påverka henne för all framtid.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.