Följ oss på Facebook

Boktips: Underbara ADHD

Publicerat 2017-01-02

Georgios lever med adhd och är grundaren till plattformen Underbara ADHD och nu har han kommit ut med en bok med samma namn.

”Att leva med adhd påverkar allt i livet – men är inte en sjukdom. Det är en funktionsnedsättning som innebär många utmaningar – men som också kan vara en styrka som vissa kallar funktionsförmån. Hundratusentals svenskar lever med adhd men få talar öppet om sin diagnos, och kan därmed inte dela med sig av sina erfarenheter.” Bokus

Georgios Karpathakis lever med adhd och driver organisationen och plattformen Underbara ADHD. Georios är också föreläsare och berättar om hur det för honom är att leva med ADHD. 2015 sommarpratade Georgios och tog då upp allt från koncentrationssvårigheter, problem i skolan och utmaningarna i att hitta rätt jobb, men även missbruksproblematik och spruckna relationer. Men han berättade också allt det positiva som adhd innebär.

Nu har Georgios också kommit med en bok som innehåller fakta från den senaste forskningen, men framför allt många tips om hur man får vardagen att gå ihop – och gör adhd till en styrka.

Det finns också ett kapitel i boken som psykologen David Edfelt har skrivit om att ha adhd i skolan och ett kapitel om adhd ur ett medicinskt perspektiv.

Boken kommer ut snart men du kan boka den redan nu, klicka på länken: Underbara ADHD

Källa: Bokus

 

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.