Följ oss på Facebook

Träning/Hälsa: Träna med pinne eller en handduk

Publicerat 2017-01-03

Ett bra alternativ till att träna med tunga vikter för att till exempel öka din rörlighet.

Visste du att du kan träna bra med bara en pinne eller en handduk? Alltså inte en tung stång utan en lätt träpinne. Det går att göra alla möjliga övningar för hela kroppen och det är ett bra alternativ om du inte vill ha för hög belastning i fall du till exempel har problem med axlarna. Det är bra att träna med en pinne eller med en handduk om du till exempel vill öva upp din rörlighet i armar och axlar.
Att träna med en pinne eller med en handduk är också smidigt eftersom särskilt en handduk är något som vi alla har hemma och om man vill träna lite på semestern så är det bara att ta upp sin handduk även där. Dessutom har de flesta gym nu mer en träpinne att träna med.

Här är Leilas träningstips med en handduk.

Här tipsar Majja om ett sju minuters träningspass med pinne.

Text: Felicia Sparrström

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.