Följ oss på Facebook

Boktips: Vår kokbok vegan

Publicerat 2017-01-09

I Vår kokbok Vegan hittar du hundratals recept med noga utvalda råvaror och influenser från hela världen.

Är du vegan eller vill du bara börja äta mer vegansk och vegetarisk mat? I så fall kan jag tipsa dig om kokboken ”Vår kokbok vegan.” Det är en helt vegansk kokbok med enkla och bra recept. Många av recepten innehåller inte heller så ovanliga ingredienser så det mesta går lätt att få tag på.

I Vår kokbok Vegan hittar du hundratals recept med noga utvalda råvaror och influenser från hela världen. Du lär dig allt om tillagningsmetoder, hur du förbereder, förvarar och hittar de bästa veganska råvarorna. Du får härliga recept och handfasta råd på vad du kan göra med rotfrukter, groddar, alger, nötter, baljväxter och bär.” Bokus

Klicka på länken för att beställa boken: Plusbok

9789113061931_200x_var-kokbok-vegan

 

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.