Följ oss på Facebook

Tips: Nu är anmälan för Camp spinal öppen!

Publicerat 2017-01-13

Camp spinal är ett utmärkt tillfälle att få nya vänner från hela Skandinavien!

Nu är anmälan för Camp spinal öppen!

Camp spinal är ett utmärkt tillfälle att få nya vänner från hela Skandinavien! Kursen vänder sig till dig som är mellan 12-25 år och har en förvärvad ryggmärgsskada och vill ha motivation, byta erfarenheter och leva ett så aktivt liv som möjligt.

Ledare som har en ryggmärgsskada är instruktörer, både i idrottsaktiviteter och i alla vardagliga aktiviteter. Deltagarna ska inspireras till aktivitet och träning i sin hemmiljö, samt dela sina erfarenheter med andra. Fysisk aktivitet används som ett medel för att uppnå förbättrad fysisk och psykisk hälsa.
Det kommer bli tillfällen att prova på en rad olika aktiviteter såsom; rullstolsteknik, simning, tennis, basket, rullstolsrugby, bågskytte, gånggrupp, cykling, kanot mm.

Kursen arrangeras i en inspirerande och fräsch miljö på Toppidrettscentret och Norges idrottshögskola i Oslo. Det kommer att finnas en resursgrupp närvarande, som kan hjälpa till med personlig hygien, om det behövs.

Tack vare de fonder och stiftelser som RG Aktiv Rehab söker kan vi stå för en del av anmälningsavgiften, anmälningsavgiften för dig blir 2000:-. Resan dit ordnar man själv med.

Har du fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till Julia Andersson via mejl: Julia@rgaktivrehab.se eller tel: 08-54547212

camp-spinal

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.