Följ oss på Facebook

Filmtips!: Rain man

Publicerat 2017-01-13

Rain man är en känd drama film från 1988 av Berry Levinsson som kommer nu på lördag den 14/1 kl 20.00 på kanal 7.

Rain man är en känd drama film från 1988 av Berry Levinsson som kommer nu på lördag den 14/1 kl 20.00 på kanal 7.

”Charlie Babbitt ( Tom Cruise) försöker tjäna stora pengar på import av sportbilar då han nås av nyheten att hans far avlidit. Oberörd av dessa nyheter färdas han till Cincinnati för att delta i begravningen och väntar sig att få ett stort arv. Men det enda han får ärva är en 1949 års Buick och några prisbelönta rosenbuskar, medan resten sätts in i en fond med en okänd förmånstagare.

Charlie spårar förmånstagaren till behandlingshemmet Wallbrook. Förmånstagaren visar sig vara hans okände autistiske  äldre bror Raymond Babbitt (Dustin Hoffman).
Fortfarande arg för sin del av arvet tar Charlie med sig Raymond till Las Vegas för att försöka ta arvet från honom. Charlie tar först med Raymond till flygplatsen men Raymond är livrädd för att flyga. Istället blir de tvungna att ta bilen.” Wikipedia

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.