Följ oss på Facebook

Tips: RG Aktiv Rehab Familjeläger

Publicerat 2017-01-13

Familjeläger grundkurs riktar sig till barn mellan 0 och 7 år som använder manuell rullstol.

Familjeläger grundkurs riktar sig till barn mellan 0 och 7 år. Det är en jättefin möjlighet för hela familjen att komma iväg och göra något skoj och lärorikt tillsammans. Här får barn och syskon delta i olika roliga aktiviteter samtidigt som föräldrarna får gå en separat föräldrautbildning.

Om Familjeläger grundkurs Det här lägret är för barn och deras föräldrar och syskon som inte tidigare varit på något längre läger med RG. Som vi nämnt i den allmänna informationen är det gemensamt för målgruppen att de har en fysisk funktionsnedsättning som gör att de helt eller delvis använder manuell rullstol. När det gäller små barn kan det vara svårt att veta då det inte alltid står klart hur framtiden ser ut. Det kan vara så att man inte fått sin rullstol än eller att diagnosen inte är fastställd. Men även om det känns osäkert så vill vi gärna att ni ska känna er välkomna.

Datum: 25 maj-28 maj 2017

Ålder: 0-7 år

Kostnad: 3500 kr (max 4/familj. Är ni fler, kontakta oss för pris!)

Sista ansökningsdag: 19 april

Plats: Mättinge, Sörmland

Antal platser: Max 8 familjer

För mer information och för att komma till anmälan klicka på länken: RG Aktiv Rehab

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.