Följ oss på Facebook

Events: Eddie Wheeler

Publicerat 2017-01-24

Eddie är en svensk artist och grundare till bandet Wheeler. Förutom artist är han också medgrundare till Subkultfestivalen och projektledare för Arrangörer utan hinder.

Eddie Wheeler är en svensk artist och grundaren till bandet Wheeler som han har åkt runt och gjort över tvåhundra turneringar med runt om i världen.
Förutom att vara artist är Eddie också medgrundare till Subkultfestivalen och projektledare för Arrangörer utan hinder.

Arrangörer utan hinder är ett treårigt arvsfondsprojekt som drivs av Kulturens Bildningsverksamhet  i samarbete med föreningen Subvox samt SUB – Riksförbundet för Subkultur. Arrangörer utan hinder arbetar för att skapa bättre förutsättningar för personer med funktionsvariationer att kunna vara arrangörer, att kunna förverkliga sina visioner och idéer.

De har under året anordnat flera olika aktiviteter så som filmfestivalen Bio-Bonanza , Lucia med  Alice B, Marica Svensson och AUH och nu i helgen anordnade de Spoken word poetry på stadsbiblioteket i Göteborg där bland annat Eddie läste ur det som är tänkt att bli hans kommande bok.

Om du som har en fysik eller psykisk funktionsvariation vill vara med i projektet som deltagare och få möjlighet att påverka vad som ska vara med samt arbeta med projektet och dess innehåll så klicka på länken för mer information: Ansökan deltagare.

Arrangörer utan hinder har sitt säte i Göteborg och ni hittar dem på Brewhouse där ni gärna får besöka dem.

För att inte missa något av Arrangörer utan hinders kommande event kolla in deras hemsida: Utan hinder 

Sayam

Källa: Wikipedia  Utan hinder

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.