Följ oss på Facebook

Boktips: Möjligheter : Låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig

Publicerat 2017-01-24

Aron Andersson är själva sinnebilden av en kämpe. Han är en fantastisk inspiratör som visar att inget är omöjligt!

”Aron Andersson är själva sinnebilden av en kämpe. Han är en fantastisk inspiratör som visar att inget är omöjligt! När han var 9 år opererades han för cancer och hamnade i rullstol. Men han fattade tidigt beslutet att inte låta rullstolen hindra honom, utan i stället såg han vilka möjligheter som öppnades. Och som Aron har förvaltat dessa möjligheter! Han har bestigit såväl Kilimanjaro som Kebnekaise, simmat över Ålands hav med bara armarna, åkt Vasaloppet sittandes, cyklat armcykel från Sverige till Paris, kört en svensk klassiker på mindre än 24 timmar och deltagit i fyra Paralympics i tre olika grenar!” Adlibris

Aron Andersson
För att beställa boken klicka på länken: Adlibris
Klick på länken om du vill läsa mer om Aron: AronAndersson

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.