Följ oss på Facebook

Filmtips!: En gång i Phuket

Publicerat 2017-02-03

Veckans filmtips - En gång i Phuket, sänds i morgon (lördag) kl 21.30 på tv 4.

Veckans filmtips – En gång i Phuket, sänds i morgon (lördag) kl 21.30 på tv 4.

En gång i Phuket är en Svenskkomedi med bl.a David hellenius och Peter Magnusson. David Hellnius spelar Sven som känner sig uttråkad och bestämmer sig för att åka till Thailand för att skriva en bok och väl där möter han en del intressanta personer och lär sig både mycket om kärlek vänskap och sig själv. En lättsam, sevärd och rolig film!

 

Du har väl inte missat att Mittfunktionshinder har startat en Facebookgrupp där du har möjlighet att skapa trådar, ställa frågor och starta diskussion? Klicka på länken för att komma till gruppen: Diskussionsforum – Mittfunktionshinder.se 

Du har väl heller inte missat att Mittfunktionshinder ska starta en grupp för ungdomar och unga vuxna? Klicka på länken för inbjudan och mer information: Mittfunktionshinder startar grupp

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.