Följ oss på Facebook

Tillgänglighet: Sveriges mest tillgängliga hotell ligger i Haninge

Publicerat 2017-02-08

I februari öppnar Sveriges mest tillgängliga hotell, helrenoverade Quality Hotel Winn i Haninge.

I februari öppnar Sveriges mest tillgängliga hotell, helrenoverade Quality Hotel Winn i Haninge. Förutom handikappanpassade rum och faciliteter har hotellet anställt en tillgänglighetsambassadör.

Redan innan hotellet stängde för renovering fanns viljan att kunna möta alla gästers olika typer av behov, men de befintliga lokalerna och tekniken var en utmaning. I och med den omfattande renoveringen har man säkerställt tillgänglighet i alla delar av hotellet: konferenslokaler, restaurang, hotellrum och allmänna utrymmen.

100 punkter ur ett tillgänglighetsperspektiv
För att gäster redan innan de bokar hotellet ska kunna se vad de kan förvänta sig på plats har hotellet tagit fram en 100-punktslista, ett dokument med både fakta och bilder på alla hotellets faciliteter. Från parkering och entré till inomhusfaciliteter och hotellrum. Målet är att listan ska bli 200 punkter.

Fortsätt läsa här…

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.