Följ oss på Facebook

Filmtips!: Too big for the world

Publicerat 2017-03-29

”kvinnorna ser groteska ut och skrämmer bort vanliga människor.”

”kvinnorna ser groteska ut och skrämmer bort vanliga människor.” Sa Arnold Schwarzenegger som är den mäktigaste mannen inom bodybuilding och efter de uttalandet la han ner den kvinnliga Bodybuildingen. Han startade istället grenen Bikini där kvinnorna istället för att tävla i muskler och Bodybuilding skulle använda sin sexualitet för att dra till sig publik.

Irene Andersen är snart femtio år och har tävlat i Bodybuildning i över femton år och är världsmästare inom det men efter att tävlingarna i kvinnlig bodybuilding lades ner så blev hon och många arbetslösa över en natt. Hur ska de göra nu? Ska de fortsätta att kämpa för att få nå sina drömmar inom Bodybuilding eller ska de ge upp och byta karriär?

Se den omtalade dokumentären ”Too big for the world” som har premiär på fredag den 31/3 på Bio Roy i Göteborg. Den kommer endast visas ett fåtal gånger så passa på!

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.