Följ oss på Facebook

Artikel: Familjen Kamprad investerar i resesajt för rörelsehindrade

Publicerat 2017-05-08

Handiscover är en tjänst som förmedlar semesterboenden för människor med begränsad rörlighet. Nu investerar Familjen Kamprads stiftelse Entreprenörinvest i bolaget.

Handiscover lanserades 2015 av Sebastien Archambeaud från Båstad. Han hade själv upplevt hur svårt det kunde vara att resa tillsammans med sin son som har en muskelsjukdom – och saknade en reseportalen för personer med rörelsehinder.

Nu står det klart att Handiscover fyller på sin kassa med 6 miljoner kronor och inleder en Europa-expansion. Pengarna kommer bland annat från Entreprenörinvest Sverige, som ägs av Familjen Kamprads stiftelse.

Fortsätt läsa här…

För mer information om Handiscover klicka här…

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.