Följ oss på Facebook

Hjälpmedel: Livet rullar vidare med Eloflex

Publicerat 2017-06-14

- Hundratals Eloflex-användare har hört av sig och berättat om resor och upplevelser som bara varit möjliga tack vare våra nya elrullstolar.

Eloflex vill ge ökad frihet och göra det lättare för personer som har har svårt att gå att på ett smidigt vis ta sig fram i samhället. De har som mål att minska isolering hos personer som har eloflex-hopfällbar-elrullstol-compakt-smidigdrabbats av sjukdom eller skada genom att de ska fortsätta kunna leva ett aktivt liv med promenader, resor och utflykter med bilen. Eloflex är en lätt, liten elrullstol som också är hopfällbar som gör det smidigt för personer att kunna använda stolen när de ska hälsa på släkt, vänner, gå på restaurang eller åka till sommarstugan. Eftersom Eloflex är hopfällbar går den också lätt att ta med sig på flygplanet

”Den smarta kompakta utformningen gör Eloflex till ett lika smidigt alternativ som en manuell rullstol, som man enkelt navigerar runt i butiker och på trånga platser. Effektiva batterier och två starka motorer av senaste teknologi medger över 30 km körning på en enda laddning.”

”Hundratals Eloflex-användare har hört av sig och berättat om resor och upplevelser som bara varit möjliga tack vare våra nya elrullstolar. Deras nya elrullstol har gett dem friheten tillbaka och därmed har livsglädjen ökat och deras liv har förändrats till det bättre.”

 

För att komma till Eloflex hemsida klicka här…

 

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.