Följ oss på Facebook

profil-f

Information: Tack för en fantastisk vår!

Publicerat 2017-06-28

Nu tar jag lite sommarledigt och jag vill önska er alla en trevlig sommar

Jag vill tacka alla för en fantastik vår och jag är så glad över att det har hänt så mycket med Mittfunktionshinder. Vi har både fått flera nya bloggare och att vi har haft möjligheten att starta Måndagsträffen. Jag vill också tacka alla som har kommit med tips och idéer kring vad ni vill att jag ska publicera på sidan. Utan er hjälp hade aldrig Mittfunktionshinder varit så bra och levande som den är idag.
Till hösten kommer det hända spännande saker med Mittfunktionshinder och mer info kring det kommer då.

Nu kommer jag ta lite sommarledigt till i början av augusti och jag önskar er alla en fantastisk sommar och jag hoppas att ni under sommaren kommer fortsätta läsa våra bloggar som kommer att vara igång som vanligt!

Ha det underbart och njut så hörs vi om en månad!

 

felicia_sparrstro%cc%88m_1575

Kram
Felicia

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.