Följ oss på Facebook

inspiration: Från bodybuilder till kroppsaktivist

Publicerat 2017-07-24

26- åriga Jolanes viktresa sticker ut lite från mängden men hennes resa är precis lika bra som tvärt om

Bilder man ser på ”före och efter” handlar ofta om en viktresa man gjort för att gå ner i vikt. Eller om att visa hur man gått från en kropp inom normen till en mer vältränad kropp än normen. Dessa bilder brukar gillas av många och får ofta många positiva kommentarer.
Men 26-åriga Jolane har gjort en viktresa som går emot normen och detta är något jag vill lyfta eftersom den här typen av resa är precis lika bra som tvärt om. Det handlar om att hitta sin grej och ett förhållningssätt till sin kropp som gör att man mår bra i sig själv och kan känna ett lugn.

Klicka här för att läsa om den resa som Jolene har gjort.

Text: Felicia Sparrström

 

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.