Följ oss på Facebook

Tips: ASMR

Publicerat 2017-08-03

ASMR som metod för att slappna av, komma ner i varv och att somna lättare.

Det finns ett fenomen som heter ASMR vilket är en metod som ska hjälpa dig att slappna av, komma ner i varv och att somna lättare. Metoden kan verka annorlunda men många säger att ASMR har hjälpt dem främst med sina sömnbesvär eller att lindra ångest.
Om du söker på ASMR på youtube så får du upp hur många klipp som helst på personer som pratar med lugn och behaglig röst och samtidigt utför en syssla långsamt och noga. Personen gör ibland också olika ljud genom att till exempel prassla med ett draperi, dra med naglarna över ett plastbit eller knappa med fingrarna på tangenterna för att få till ett ljud som liknar droppar. Många upplever att dessa ljud påverka oss fysiskt och att de upplever som ett pirr i huvudet och ett välbehag.

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.