Följ oss på Facebook

Hjälpmedel: Pansarpermobilens framfart

Publicerat 2017-08-08

Skulle du vilja kunna rulla på sandstränder, i skogen eller fjällvandra utan problem?

Skulle du vilja rulla på sandstränder utan problem?
Skulle du vilja rulla i skogen utan problem?
Eller varför inte fjällvandra?

Eller ta dig fram på något annat ställe där det minst sagt är otillgänglig terräng? Om du har försökt med din standardrullstol så vet du att det minst sagt kan vara knepigt att ta sig fram på vissa ställen ibland.
Men detta löser pansarpermobilen Action Trackchair. Med denna pansarpermobil kan du ta dig fram nästan var som helst ute i vår vackra natur, ja det går även bra att gå på tur som man säger i Norge, eller fjällvandra.

Att det går att fjällvandra med denna stol vet Cp-skadade Moha Frikraft och hon beskriver själv upplevelsen av detta i en artikel i Expressen. Hon säger att det är bland det bästa hon upplevt. Moha är en modig tjej som inte låter sin funktionsvariation stoppa henne från det hon vill uppleva. Ni kan läsa mer om hennes fjällvandring här…

Källa och Länk till Action Track: Action Trackchair

Text: Andreas Hane

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.