Följ oss på Facebook

Hjälpmedel: Marathon plus rullstolsdäck

Publicerat 2017-08-21

Däcken som ger dig bättre grepp på hala eller blöta underlag

För fem år sedan köpte jag mina första Marathon plus däck till min rullstol och jag älskade dem med en gång. Det var vinter och plötsligt slirade jag inte på isen och jag kunde ta mig upp på trottoaren trots att det låg lite snö och is på marken.
Innan jag skaffade Marathon plus däcken fick jag punka i princip hela tiden, men sedan jag skaffade dessa däck har jag inte fått punka en enda gång. De är inte massiva men gummit är tjockt och de har mycket mönster för att få bra grepp.

Många tycker att Marathon plus däcken är vinterdäck men jag kör med dem året om just för att inte få punka och för att det är så mycket bättre grepp.
När jag köpte mina första däck för fem år sedan fanns de inte i sortiment därför fick jag köpa dem själv. Men nu går dem att få gratis i de flesta landsting.
Så du brukar få punka eller vill ha bättre grepp nu när hösten snart är här så testa Marathon plus.

Text: Felicia Sparrström

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.