Följ oss på Facebook

Andreas Hane

Redaktionen: Andreas Hane – Skribent på Mittfunktionshinder

Publicerat 2017-09-26

"Bara det att någon väntar på en gör att man känner sig behövd och uppskattad"

Namn: Andreas Hane

Ålder: Ca 36 år

Favorit musik: Allt från Metallica till Lars Winnerbäck

Favorit film: Inside I´m dancing. Jag gillar filmen eftersom den både är sorglig, rolig och gripande. De båda huvudpersonerna i filmen sitter i rullsol och det är intressant att följa 22093304_10155054101957406_1238790847_nderas kamp i att kunna bo själva, det är också väldigt bra skådespelare.

Intressen: Rullstolshandboll som jag tyvärr har varit tvungen att ta en paus ifrån på grund av ett sittsår men som jag hoppas kunna återuppta snart. Jag brinner också för teater och politik. Ett annat stort intresse är att träffa kompisar.

Det bästa med att vara skribent på Mittfunktionshinder: Det är roligt att träffa andra människor, knyta nya kontakter, utbyta tankar och idéer och att kunna spåna tillsammans. För mig bidrar redaktionen också till att jag får mer rutin på dagen vilket annars kan vara svårt. Det betyder också mycket för mig att någon väntar på mig och att jag är behövd här, vilket gör att jag känner mig både uppskattad och behövd.

Detta vill jag bidra med som skribent på Mittfunktionshinder: Tipsa om olika saker som finns att göra för personer med funktionshinder och som gör vardagen både lättare och roligare.

Mejladress: Teamswedenhane@yahoo.se

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.