Följ oss på Facebook

Resor: Handiscover – anpassade resor under hösten

Publicerat 2017-10-11

Den svenska bokningstjänsten Handiscover, som erbjuder semesterboenden för alla med nedsatt rörlighet, presenterar nya guider för tillgängligt boende i höst.

Handiscovers guider tipsar om anpassat boenden – från enkla rum till lyxvillor – och man berättar om tillgängliga sevärdheter och bästa färdsätten.

De senaste guiderna ger tips om Kanarieöarna och Kroatien.

Besök den botaniska trädgården eller den zooliknande Palmitos Park på Gran Canaria. Se de arkeologiska skatterna på Cueva Pintada Museum. Avsluta dagen med en kulinarisk upplevelse på en av de många restaurangerna i stadsdelen Vegueta i Las Palmas.

Njut av solbadande och vattensporter på Fuerteventura, den näst största av Kanarieöarna. På stranden Grandes Playas de Corralejo finns gångvägar och ramper som gör det enklare att komma runt med rullstol och där finns ett specialteam för att hjälpa resenärer med begränsad rörlighet.

Delta i en undervattensutflykt för personer med nedsatt rörlighet i det klarblå havet utanför Lanzarote och besök Timanfaya National Park som är täckt av vulkaniska aska som spilldes för snart 300 år sedan.

Självklart ges tips på tillgängligt boende på Kanarieöarna, men också värdefulla råd om hur man som exempelvis rullstolsburen färdas runt på öarna. De flesta bussar på öarna erbjuder ramper och har extra utrymme för rullstolar eller rullatorer. Man får också länkar till bra biluthyrning och guidade tillgänglighetsturer.
Handiscover är en unik community-baserad bokningswebbplats för semesterboende anpassat för personer med begränsad rörlighet. Handiscover matchar rörelsehindrade resenärer med professionella och privata uthyrare, Bed & Breakfast, hotell, hus och lägenheter – alla typer av tillgängligt boende.

Kärnan är ett unikt klassificeringssystem som gör det möjligt för användare att välja boende baserat på deras nivå av fysisk rörlighet.

Handiscover expanderar till allt fler länder och utökar antalet anpassade boenden kontinuerligt. Just nu förmedlar man drygt 20 000 boenden i mer än 50 länder.

Källa: Handiscover

Kontakt Handiscover
Sébastien Archambeaud
Telefon: +46 70 729 31 33.
sebastien@handiscover.com

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.