Följ oss på Facebook

Information: Skribent på Mittfunktionshinder

Publicerat 2017-11-13

Nu har du chansen att bli skribent på Mittfunktionshinder!

Gillar du att skriva? Vill du vara med och förändra? Drömmer du om att arbeta ihop grupp som en redaktion och spåna tillsammans? DÅ kan detta vara något för dig!
Mittfunktionshinder är ett forum som vill lyfta fram allt det positiva, roliga och inspirerande som finns för personer med olika funktionsvariationer – Vi vill skapa debatt, ge tips, sprida information och lyfta fram personer som gör något som ligger i linje med våra värderingar och tankar.

…Och nu har du chansen att vara med och förändra och att göra Mittfunktionshinder till ett ännu bättre forum genom att bli skribent hos oss.

Tanken med redaktionen är att just du ska få skriva eller arbeta på de sättet som just du brinner för.
Det är bara vår fantasi som sätter stopp för hur vi tillsammans vill utveckla Mittfunktionshinder till ett levande och givande forum.

Redaktionen vänder sig till dig med någon form av funktionsvariation och som saknar daglig sysselsättning. Tanken är att detta ska kunna vara ett första steg innan du kommer ut i arbetsträning, praktik eller jobb. Redaktionen är också tillför dig som har aktivitetsersättning eller sjukersättning och som vill ha något mer att göra på dagarna. Vi vill att detta ska vara ett sätt att känna gemenskap, skapa glädje och vara ett sammanhang där du är behövd.

Låter detta intressant och som något som skulle passa dig? Då är du välkommen in med ett mejl med en intresseanmälan och några rader om dig själv till: felicia@mittfunktonshinder.se.

I dagsläget ses vi på tisdagarna kl 13.00-15.00 på Gruvgatan 19 i Västra Frölunda.
Platserna är begränsade men vi gör allt för att vi löpande ska kunna ta in så många som möjligt till vår redaktion.

felicia_sparrstro%cc%88m_1575

Med vänliga hälsningar 
Felicia, Huvudansvarig för Mittfunktionshinder.se

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.