Följ oss på Facebook

Information: Nya aktiviteter på Mittfunktionshinder

Publicerat 2017-11-24

Nu vill vi på Mittfunktionshinder starta nya gruppaktiviteter och vi vill därför höra vad just du hade varit intresserad av att göra

Nu händer spännande saker på Mittfunktionshinder och tanken är att vi ska starta fler gruppverksamheter!

I dagsläget har Mittfunktionshinder två gruppverksamheter; Måndagsträffen och Redaktionen och nu vill vi alltså starta fler gruppverksamheter som utgår från era intressen.
Därför skulle jag vilja få reda på om det är någon särskild aktivitet som just du vill att vi ska starta. Det kan vara både aktiviteter som vi har här på kontoret (Gruvgatan 19 i Göteborg) eller ute på stan. Det kan vara aktiviteter som är återkommande varje vecka eller som varierar från vecka till vecka.

Några förslag jag har på aktiviteter är  pysselgrupp, sittjympa, matlagningsgrupp eller en grupp som hittar på olika sociala aktiviteter på stan. Låter något av detta intressant? Eller har du någon helt annan idé? Låt mig veta!

Redan nu har vi smygstartat med en ny aktivitet som vi valt att kalla temaeftermiddag och första temat blir julpyssel som vi ska ha den 13/12 som ni alla blivit inbjudna till.
Nästa månads tema är inte spikat så även där vill jag höra vad ni hade tyckt var roligt att göra som nästa temaeftermiddag.

Jag ser framemot att höra från er och få reda på vad ni vill att vi ska göra mer av på Mittfunktionshinder.
Mejla mig era förslag, tankar och idéer till: felicia@mittfunktionshinder.se

Mittfunktionshinder logga

Livsanda logga

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.