Följ oss på Facebook

Information: Välkommen på Huset vid vägens början

Publicerat 2017-12-01

Nu har Teater Kattma endast tre föreställningar kvar av sin senaste uppsättning Huset vid vägens början så passa på att boka biljett medens platser finns!

”Huset vid vägens början” är en nyskriven dramakomedi, en film- och teaterföreställning, som inte kommer att lämna någon i publiken oberörd.

affischlagFöreställningen utspelas i och kring ett hyreshus någonstans i Göteborg. Där bor en brokig skara människor med olika bakgrund, ursprung och funktions- variationer. Där möts äldre och yngre, gamla drömmar och nya tankar. Det blir en berg och dalbana av möten och konflikter, kärlek och hat, glädje och sorg.

Någonstans på vägen ställs allting på sin spets – är samhället som är för alla människor verkligen möjligt? Går det ens att ha ett hus som är för alla som bor där? Och om vi ska fortsätta sträva vidare – vart leder vägen?

På vägen dit vi ska blir det i alla händelser både skratt och en del tårar. Om det blir några svar på livets alla svåra frågor? Vem vet? Kanske blir det bra till sist. Ja! Plötsligt händer det bara. Allting vänder. Eller inte. Men ge inte upp.”

Du som är medlem i DHR eller Unga rörelsehindrade går in gratis även du som är assistent. Du som är student betalar 60 kr och övrig 100 kr.
Föreställningen spelas på Dalheimers Hus i Hultbergssalen.

Datum och tider för resterande föreställningar:
Söndag den 10/12 kl 18.00
Måndag den 11/12 kl 19.00
Måndag den 18/ 12 kl 19.00

För att boka biljett klicka på länken: Teater Kattma
Foto: Ann-Marie Fogelberg

VÄLKOMNA!

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.