Följ oss på Facebook

Information: Julbord med Livsanda

Publicerat 2017-12-07

I måndags hade som sagt Måndagsträffen sin julavslutning, men många av oss sågs igår igen på Livsandas årliga julbord.
Det var en fantastiskt trevlig kväll med många nya ansikten och nya bekantskaper. Vi alla kom dit hungriga och gick där i från mer än mätta. Förutom maten fick vi en presentation av alla i assistansteamet och alla kunder och assistenter fick chansen att få höra mer om vad Mittfunktionshinder är för något.
Det hade även anordnats ett lotteri men ingen i Måndagsträffen hade turen att vinna men vi gladdes åt de andra åtta som vann fina priser.
Innan alla gick så delades det även ut fina presentkorgar till alla kunder och alla i Måndagsträffen och även assistenterna fick var sin fin present i form av en ljuslykta.

Nästa vecka kommer några av oss i Måndagsträffen och Redaktionen träffas igen ihop med kunderna och assistansteamet då det är dags för julklappspyssel på onsdag den 13/12 kl13.30-15.30. Om ni vill vara med oss och pyssla men inte har anmält er än så går det fortfarande bra att anmäla sig till mig på: felicia@mittfunktionshinder.se 

unnamed[2]

unnamed[2]

unnamed[1]

unnamed[1] (2)

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.