Följ oss på Facebook

Träning/Hälsa: Välkommen på jympa!

Publicerat 2018-01-02

Vill du komma igång och träna på dina villkor och kanske öva upp din styrka och kondition? Tycker du om att träna i grupp? Vill du kombinera träning och samtidigt lära känna nya personer över en kopp kaffe? Eller vill du kanske bara komma igång och röra lite på dig för att få i gång blodcirkulationen?

Nu ska vi på Livsanda starta en jympa grupp som är till för alla oavsett erfarenhet. Jympan kommer vara väl anpassad så att du kan utföra övningarna på dina villkor efter dina förutsättningar och tanken är att alla ska kunna delta oavsett tidigare erfarenhet, kondition och styrka.

Jag som håller i träningen har stor erfarenhet av träning och av att leda pass och jag kommer hela tiden visa alternativ på övningar så att du ska kunna få ut mycket av passet oavsett om du är nybörjare eller har lång erfarenhet av träning. Jag själv sitter i rullstol och därför kommer mycket fokus vara på överkroppen, men för dig som önskar kommer jag ge instruktioner och övningar även för benen. Under passet kommer vi endast använda oss av vår egna kroppsvikt och vi kommer kombinera övningar för både konditionen och styrkan.

Vi kommer hålla till i Livsandas lokaler på Gruvgatan 19fredagarna kl 14.30-15.30. Själva träningen börjar kl 15.00 men alla välkomna redan kl 14.30 då vi bjuder på lättare fika innan i form frukt, kaffe och knäckemacka. Att vara med i gruppen är helt gratis.

Vi drar igång fredagen den 2/2 och om du är intresserad av att vara med eller att komma och testa så är du välkommen att anmäla dig till mig på: felicia@mittfunktionshinder.se

VÄLKOMNA!!

 

Mittfunktionshinder loggaLivsanda logga

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.