Följ oss på Facebook

Kakor

Tidigare måndagsträffar: Årets första träff!

Publicerat 2018-01-24

Fika, skratt och planering

Tack så jättemycket hela gänget för i måndags på årets första Måndagsträff! Vi är en så himla fin grupp och vi har så fin sammanhållning och gemenskap! Vi är trygga med varandra och bjuder in nya så fint! Jag är så glad över vår Måndagsträff.

Vi började året med fika, skratt och prat och med att fundera på vad vi vill göra under våren. Denna terminen kommer vi ses mer regelbundet varannan måndag och antagligen en fredag också som vi förlänger och gör något extra mysigt. Nästa gång ska vi äta middag på Star bowling och den som vill får spela shuffle board, mer info kommer!

 

5 4

3

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Livsanda logga   Mittfunktionshinder logga
Vill du också vara med i Måndagsträffen? Då är du välkommen att höra av dig till mig på: felicia@mittfunktionshinder.se

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.