Följ oss på Facebook

Information: Välkommen på föreläsning med Maja Koppfeldt!

Publicerat 2018-02-05

Nu är det dags för temaeftermiddag igen!

Maja Koppfeldt är VD och grundare av Livsanda Care AB och är utbildad Psykodynamisk Psykoterapeut. Hon har arbetet med personlig assistans i 15 år och har gedigen erfarenhet av att skapa välfungerande grupper.  Under eftermiddagen kommer vi få lära oss mer om hur vi tänker som individer och hur vi fungerar i grupp. Genom att guida er genom de olika stadierna i FIRO.
MajaFIRO-modellen synliggör samspelet i arbetsgruppen. En grupp befinner sig alltid i något av tre huvudstadier, som kännetecknas av gruppmedlemmarnas vilja att tillhöra gruppen, finna sin roll i den och att öppna sig för varandra. Dessa tre faser upprepar sig så länge gruppen består, enligt FIRO-modellen.
FIRO står för Fundamental interpersonal relations orientation och är en teori om grundläggande mellanmänskliga relationer som man ofta hänvisar till när man talar om vad som händer i grupper. En amerikansk psykolog, Will Schutz, utvecklade modellen när han gjorde studier i amerikanska flottan – framförallt av gruppers effektivitet på stridsfartyg. Hans upptäckter har sedan överförts på grupper i allmänhet.

 

När: 27/2
Kl: 13.00-15.00 vi börjar med fika och 13.30 börjar föreläsningen
Var: Gruvgatan 19

Vi vill ha din anmälan senast den 20/2 till Felicia på: felicia@mittfunktionshinder.se

                                                             Välkomna!!

 

Mittfunktionshinder loggaLivsanda logga

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.