Följ oss på Facebook

inspiration: #BeBoundless18

Publicerat 2018-03-14

Rollettes är ett par tjejer från Los Angeles som tillsammans har startat en dansgrupp, och gemensamt för medlemmarna i denna grupp är att alla sitter i rullstol.
Dessa tjejer har startat en kampanj som de kallar ”Be boundless”. Kampanjen grundar sig i att man inte är bunden till sin rullstol, och de vill visa att man kan göra precis vad man vill utan att rullstolen blir ett hinder.
De menar att bara för att man sitter i en rullstol så skall man inte ge upp de drömmar och mål man har i livet, bara för att man tror att det inte går att uppnå, och för att media målar upp en bild om att det är omöjligt att genomföra.

Rollettes vill höra hur folk som sitter i rullstol gör för att uppnå sina egna drömmar och mål i livet genom att på en bit papper skriva ”Be boundless” och sedan ta en bild på detta, och lägga upp på Instagram och tagga @rollettes_la.
Glöm heller inte att hashtagga #beboundless18.

På bilden ser ni ansvarig för Mittfunktionshinder Felicia som självklart har deltagit i kampanjen.

Text: Fredrik Hagsmyr

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.