Följ oss på Facebook

Information: Ha en fantastisk midsommar!

Publicerat 2018-06-21

I morgon är det midsommar och vi på Livsanda och Mittfunktionshinder vill önskar er fantastisk dag och hoppas att ni får fira dagen precis så som ni vill oavsett om det är under en filt i soffan framför tvn eller med vänner och en stor midsommarbuffé.

Nästa vecka fortsätter vi med alla aktiviteter som vanligt och nästas veckas schema ser ut så här:

Tisdag:
Sommarträffen kl 13.00-15.00 vi hänger på vår uteplats, spelar spel och fikar.

Torsdag:
Kostkurs 11.00-12.00 och då kommer vi prata om ”vikten om vikten” och missade du dagens kost kurs men tycker att temat om vikt är intressant då är du varmt välkommen nästa vecka. kl 14.30-15.00 har vi smyckestillverkning och även till den går det nu bra att dyka upp vid enstaka tillfällen och då kostar det 35 kr/tillfällen (gratis för Livsandas kunder).

Fredag: 
Jympagrupp + fika kl 14.30-15.50

Hoppas vi ses nästa vecka!!

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.