Följ oss på Facebook

Information: Sommaren på Mittfunktionshinder och Livsanda

Publicerat 2018-07-18

Uppdaterat schema!

Snart är sommaren här och vi har nu planerat massa spännande aktiviteter för hela sommaren!
Alla våra sommaraktiviteter vänder sig till våra kunder och till alla med funktionsvariationer! Så kolla vad just du skulle vara intresserad av att delta i och håll utkik efter inbjudan till de olika aktiviteterna som kommer komma ut de närmsta veckorna!

Schema vecka 25-32 

Tisdagar:
Sommarträffen kl 13.00-15.00
Under Sommarträffen så ses på Livsanda, Gruvgatan 19 i Västra Frölunda och fikar, solar och spelar Kubb/Krocket/Boul eller tar en promenad till något café eller så ses vi vid Rödasten för promenad och fika vid vattnet. Vid sämre väder fikar vi inomhus och spelar spel eller kör musikquiz.

Torsdagar:

Kurs i kost och motion kl 13.00-14.00 + Smyckeskurs kl 14.30-16.00
Kursen i kost och motion vänder sig till dig med begränsad rörlighet som vill få grundläggande kunskap om kost och motion och kanske vill förändra din vikt eller som bara vill ha ett forum att dela tankar kring ämnet kost och motion.

Vi fortsätter med smyckestillverkning hela sommaren där vi arbetar med silvertråd, pärlor och tänger, du behöver inga förkunskaper för kursen. Kursen är gratis för Livsandas kunder och för övriga kostar det 35 kr/tillfälle-

Fredagar:

Jympagrupp + fika kl 14.30-15.50
Jympagruppen en anpassad Jympa där alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet och vi utgår mestadels av vår egen kropp, men i vissa låtar kan man välja att använda gummiband eller hantlar. Innan vi tränar äter vi en lättare och nyttig fika tillsammans.

Skulle du vara intresserad av någon av dessa aktiviteter? Skicka då ett mejl till: felicia@mittfunktionshinder.se eller hör av dig till Felicia på: 0723-915956

Välkomna!!!

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.