Följ oss på Facebook

Redaktionen: Välkommen till Redaktionen!

Publicerat 2018-08-08

Gillar du att skriva? Vill du vara med och förändra? Drömmer du om att arbeta ihop i grupp som en redaktion och spåna tillsammans? DÅ kan detta vara något för dig!

Redaktionen vänder sig till dig med någon form av funktionsvariation som saknar daglig sysselsättning och vill arbeta med att skriva, göra videoinlägg eller utskick.

Tanken är att detta ska kunna vara ett första steg innan du kommer ut i arbetsträning, praktik eller jobb. Redaktionen är också tillför dig som har aktivitetsersättning eller sjukersättning som vill ha något mer att göra på dagarna. Vi vill att detta ska vara ett sätt att känna gemenskap, skapa glädje och vara ett sammanhang där du är behövd.

Du som är med i Redaktionen har möjlighet att ta med dig egen lunch och äta tillsammans med oss på kontoret och vi bjuder på kaffe, te och frukt.

Låter detta intressant och som något som skulle passa dig? Då är du välkommen in med ett mejl med en intresseanmälan och några rader om dig själv till: felicia@mittfunktonshinder.se.

start: tisdagen den 28/8
kl:13.00.15.30. Vill du äta lunch med oss här innan så är du välkommen kl 12.00.
Var: Gruvgatan 19 Västra Frölunda, Göteborg

Våra skribenters svar på frågan ”Vad är det bästa med att arbeta som skribent på Mittfunktionshinder?”

” Att träffa nytt folk, att göra något värdefullt men även att komma ut och inte bara sitta hemma. Det är viktigt att hitta på något att göra när man inte får jobb.”

” Det bästa är att få skriva om allt mellan himmel och jord och att få nå ut med det till omvärlden. Det bästa är också att få lära känna alla på redaktionen och att få känna sig behövd och att jobba ihop som ett team.”

” Det är roligt att träffa andra människor, knyta nya kontakter, utbyta tankar och idéer och att kunna spåna tillsammans. För mig bidrar redaktionen också till att jag får mer rutin på dagen vilket annars kan vara svårt. Det betyder också mycket för mig att någon väntar på mig och att jag är behövd här, vilket gör att jag känner mig både uppskattad och behövd.

” Det är roligt att komma ut och träffa folk och jag gillar att behöva tänka efter som jag behöver göra innan jag ska hit för att fundera på vad jag ska skriva om. Jag gillar också att få dela med mig av mina erfarenheter.”

redaktionen full styrka typ

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.