Följ oss på Facebook

hälsa: Eftermiddag med Tillgänglig Yoga

Publicerat 2018-09-11

Vi har bjudit in yogainstruktören Janni Groenwold Tschahanz som ska hålla i tillgänglig Yoga för oss.

I den här yogaintroduktionen av ” tillgänglig Yoga” har vi fokus på:
Andningen-andning och rörelse, enkla yoga-, andnings- och avslappningsövningar, mental träning och visualisering. 

Accessible Yoga-Tillgänglig Yoga
Vad är min styrka, vad gillar jag och vad gillar jag inte, hur respekterar jag mig själv och någon annan, var är mina gränser, vad är möjligt med min kropp, vad vill jag?

Yoga har mycket mer att bjuda än bara fysiska övningar: koncentrationsförmågan utvecklas, att lära umgås med hela dig. Yoga kan vara ett hjälpmedel att förebygga och kunna hantera stelhet, smärta, spänningar, trötthet, sömnlöshet. Yoga kan lära dig att använda dina möjligheter optimal, att bättre kunna umgås med dina begränsningar och att acceptera dig själv. Det påverkar ditt fysiska och mentala tillstånd positivt. Du får mer insikt i var exakt i kroppen du håller spänningar och hur du kan släppa dem, fast du kan inte lära detta under bara en lektion..

När: Torsdag den 18 oktober
Kl: 13.00-15.00
Var: Gruvgatan 19, Västra Frölunda, Livsanda Assistans lokaler.

Under eftermiddagen kommer vi även bjuda på fika och vi avslutar med lite diskussion och frågor.

Anmälan görs till:
felicia@mittfunktionshinder.se
Vi vill ha din anmälan senast fredag den 12 oktober

Välkomna!!

Mittfunktionshinder-loggaLivsanda logga

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.