Följ oss på Facebook

Nöjen: Följ med oss till Världskulturmuseet!

Publicerat 2018-09-21

Lördagen den 13 oktober ska vi på Livsanda till Världskulturmuseet och det vore jättekul om du ville följa med.

Lördagen den 13 oktober ska vi på Livsanda åka till Värlskulturmuseet för att äta lunch och sedan gå runt och kolla in deras utställningar.

Det vore jättekul om just DU skulle vilja följa med oss denna lördag!

Våra aktiviteter vänder sig till alla med funktionsvariationer i alla åldrar.

På plats kommer det att finnas en ledare från oss, så om behöver du ha med dig egen ledsagare eller assistent så tar du med det.

Det är gratis att komma in på museet och men du betalar själv för det du vill äta eller fika. Om du är kund hos oss på Livsanda får du 100 kr rabatt på alla aktiviteter och denna rabatt betalas tillbaka till dig den sista varje månad.

Du anmäler dig till: felicia@mittfunktionshinder.se och när du anmäler dig får du information om vem som leder aktiviteten och telefonnumret till den personen. När du anmäler dig är det jätteviktigt att du uppger ditt mobilnummer så att vi kan nå dig om aktiviteten tex skulle bli inställd pga sjukdom eller om vi inte kan hitta dig där vi ska mötas.

Vi vill ha din anmälan senast onsdagen den 10 oktober.

Var: Världskulturmuseet
När: Lördagen den 13 oktober
Kl: 13.00-16.00
Viktig info: Vi samlas vid receptionen och går sedan tillsammans till restaurangen för att fika eller äta lunch sedan kollar vi på deras utställningar.

VÄLKOMNA!!!

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.