Följ oss på Facebook

Mode: Presentation av vår nya skribent Viktoria

Publicerat 2018-10-12

Viktoria brinner för mode och har en dröm om att skapa en kollektion med funktionella kläder som fungerar för alla oavsett vem du är.

viktoria 2Mitt namn är Viktoria Andersson och är 26 år. Jag är en glad, sprallig och utåtriktad kvinna som har många bollar i luften. Jag bor i Göteborg och jag älskar staden. Idag är jag på redaktionen för första gången.

På fritiden älskar jag shoppa kläder och skönhet, sy mina egna kläder. Jag bloggar också på Vichysmode där jag skriver om mitt liv och mitt största intresse mode och skönhet och min psykiska ohälsa som rullstolsburen. Jag jobbar på Mamas Retro men just nu är jag sjukskriven för att jag behöver en paus. Mamas Retro är ett socialt företag som drivs av kvinnor, transpersoner eller rullstolsburna och det är en secondhand butik. Vi säljer barnkläder, leksaker och vi får in skänkläder som vi syr om och säljer.

Min dröm är att bli modestylist  och designer. Det är något jag drömt om sedan jag var 16 år. Mina kläder ska vara funktionella, Jag tror att alla behöver sköna kläder som gynnar dem i vardagen och det kommer bli en av största succé i hela världen. Jag vill att det ska vara en kollektion som alla kan använda oavsett kön, sexuelläggning, diskriminering och ursprung.

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.