Följ oss på Facebook

CP = Creating Possibilities: Äntligen händer det grejer!

Publicerat 2018-11-02

Äntligen är anpassningarna fixade! Men är allt färdigt för inflytt? Inte riktigt.

Det är vi som sökande av bostadsanpassningar som måste begära in offerter från företag, där fick vi några tips ifrån kommunen för att lättare komma igång med sökandet. Men att få in offerter när hela Sverige har semester var inte lätt… Vi valde att skicka ut till några olika företag, bland annat de företag som kommunen föreslagit.

Efter att ha fått beskedet att flera av dem som vi skickat till inte har tid att hjälpa oss med anpassningarna förrän tidigast någon gång i nästa år så blev det naturligt att välja ett företag som kändes väldigt seriöst och som kunde påbörja arbetet inom rimlig tid.

Några veckor senare var arbetet igång. Materialet som behövdes samt vårt kök beställdes samma dag som de fick uppdraget. Köket var det från början sagt att det skulle vara ungefär 5-6 veckors leveranstid på. Men det gick snabbare än så. Detta betydde att vi behövde packa ner hela vårt kök i lådor igen för att snickaren skulle ha möjlighet att komma in och riva ut det gamla köket.

Som alla vet så har det ju varit fantastiskt fint väder väldigt länge, så de dagar det var fint väder arbetade snickaren med våra trädäck utomhus och de dagar då det var regnigt och sämre väder arbetade han med kök och badrum.
Så nu, nästan fyra månader efter att vi fick lägenheten, har vi två stora och fina uteplatser och ett helt nytt kök. Jag har på den tiden också hunnit få monterat den toalettförhöjning jag behöver.

Inflyttningsdags nu då? Nja, inte riktigt än. Vi väntar fortfarande på beslut om vilken duschbrits Josefine får och så upptäckte vi några andra småsaker som behöver fixas till i badrummet för att det ska fungera för oss. Det är där vi är idag, fortsättning följer så fort det har hänt något nytt i processen.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.