Följ oss på Facebook

Emelie Felderman header1
Hink

Svårigheten att slänga och så ett litet kvällsryck jag fick

Publicerat 18 februari, 2017

Nu börjar jag få alldeles för många bilder i min dator känner jag. Jag ska nog sätta på riktigt bra musik på Spotify och sedan slänga lite bilder. Men jag tycker det är svårt det här med att slänga. Nån som känner igen sig i det?. Det händer ju faktiskt att jag vill återanvända gamla bilder i nåt inlägg. Att slänga något  är liksom så definitivt. Det man slänger släpper man liksom taget om. Det kommer aldrig mer tillbaka. Att släppa taget… Är det det jag är rädd för? Kanske är det här inte rätt plats att gräva för djupt i den frågan känner jag.

Fick också ett litet ryck tidigare ikväll. Ni vet ett sån’t där ”jag måste ta tag i saker och ting”-ryck. Ur den känslan kom en lista på saker jag ska göra under veckan som kommer.

JAG VILL

  • Börja träna. Måste alltså kolla upp vilket gym som kan passa mig.
  • Kolla upp det här med BodyfligBht och ska ringa och snacka lite med dem tänker jag. Om den upplevelsen blir av så kommer jag naturligtvis att filma och blogga om den, dokumentera den på alla sätt jag kan.
  • Gärna hitta en lokal som inte kostar ett endaste litet korvöre, där jag kan sitta och utöva min ”konst” (hoppas ni förstår glimten i ögat. Är inte nån Van Gogh ännu). Vet inte vad för ställe jag tänker mig riktigt, men kanske nån kulturförening eller nån kreativ verkstad av nåt slag. … Får se vad jag hittar.

God natt på er, vi hörs!

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*