Följ oss på Facebook

Emelie Felderman header1
Gotland

Jag vill resa!!!

Publicerat 20 februari, 2017

Jag älskar verkligen att resa och en kompis frågade mig nyligen "vilket är ditt drömresmål och varför?

Go’kväll go’kväll!

Funderade mycket på vad jag skulle blogga om idag. Jag var ju och handlade mat igår, men kan jag få till ett intressant inlägg av det? Njaa, kanske inte. Min upplevelse av mataffärer kanske jag får lust att skriva om någon gång, men inte just idag. Ska jag skriva nåt om tandläkarbesök eftersom jag var hos tandläkaren idag? Visserligen så känns det som om jag kommer att vilja skriva om båda ämnena någon gång. Man skulle absolut kunna få till bra inlägg bara man har feeling, men den feelingen uteblev för de ämnena idag. Vet inte varför, men så är det bara ibland.

Att resa älskar jag verkligen och en kompis frågade mig nyligen ”vilket är ditt drömresmål och varför?” Svaret är att jag har många drömresmål. Det som känns mest realistiskt inom den närmaste framtiden är Berlin eller Prag. Min känsla är att det i Berlin finns mycket att se. Där finns ju en väldigt intressant historia och jag är nyfiken på hur det mörka förflutna påverkar staden idag.. Många sevärdheter. Sedan har jag hört att människorna där ska vara väldigt trevliga, att det ska vara en avslappnad stämning. Dit vill jag verkligen åka.

Prag tänker jag mig väl också är en stad med mycket kultur. Arkitektur tänker jag också på när det gäller den staden. Jag är ju en sann matälskare och tänker mig att det i både Berlin och Prag finns en hel del smaskens att smaka på.

I framtiden är Australien också ett drömresmål. Där skulle jag nästan vilja vara i några månader faktiskt. Vi får väl se vad som blir av. När jag tänker på Australien är det exotiska djur som kommer upp i mitt huvud. Kylie Minogue. Trevliga människor. I väntan på att kunna resa dit har jag gått med i en Facebook-grupp som heter SANS – Swedish Australian Network In Stockholm. Där kanske jag kan lära känna trevligt folk, som förstås vet mycket om landet också.

Jag skulle nog säga att jag är en ganska världsvan person. Inte särskilt blyg eller handfallen. Gillar att ta mig fram och slå mig i slang med folk. Är berest inom Europa, men har faktiskt aldrig varit utanför, så det är verkligen en dröm jag har.

Slutligen vill jag säga att jag inte tycker man ska låta sig skrämmas av allt ont som händer i världen. Då har ondskan segrat och det får den aldrig göra.

Jag vill leva fullt ut, resa och se vad som händer.

Klart slut för ikväll, vi hörs!

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*