Följ oss på Facebook

Emelie Felderman header1
0122 (640x480)

Ett planlöst inlägg

Publicerat 20 maj, 2017

Hej!

Nu har jag kommit in i en period då… Det finns ju liksom massor av ämnen, men ingen inspiration från min sida, så nu gör jag så här: jag har kokat en kopp te och beslutat mig för att helt planlöst börja skriva så får vi se vart det leder.

Tjaa… Tänkte ta och borsta ut mitt toviga hår faktiskt, i helgen. Kan säga att då är det tur att det finns spray-balsam. Jag älskar den uppfinningen. När jag var liten skrek jag så fort jag såg en borste, men nu går det som en dans att borsta håret. Tack vare världens bästa spray-balsam.

Jag känner att jag är trött på att se ut som ett skatbo i håret. Jag vill se fräsch ut för min egen skull. Det går i perioder, men nu känner jag att lite smink faktiskt skulle sitta fint. Jag tycker faktiskt att man blir piggare av det.

Någon frågade vad jag tycker om att se på tv. Oj oj oj… Det är väldigt olika… Jag följer Kevin-fallet med väldigt stort intresse. Jag gillar uppdrag granskning, kalla fakta… Försöker väl hänga med någorlunda i nyheterna, vad som händer i världen. Skam gillar jag. Jag gillar att se dejtingprogram, som Gift vid första ögonkastet… Vad är det mer jag tittar på? Nyhetsmorgon gillar jag.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

Kram kram

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*