Följ oss på Facebook

Emelie Felderman header1
Gotland

Ett litet hej från mig

Publicerat 22 maj, 2017

Vad tycker ni om bilden nedanför? Den är väl ganska snygg om ni frågar mig, men eftersom jag liksom liggsitter i stolen så ser jag kanske lite ansträngd ut. Jag stelopererades när jag var 12 och det är därför jag inte kan sitta ”normalt”. Jag kommer ihåg att stag opererades in. Som jag kommer ihåg det så fanns det en smärtpump som skulle ge bra smärtlindring, men som inte fungerade.Skelettsmärtan….Jag kom att tänka på den häromdagen faktiskt. Det fanns liksom ingen chans att värja sig emot den. Det var jag och smärtan. Vi var instängda tillsammans och allt jag kunde göra var att skrika rakt ut. På ett sätt minns jag den,men på ett sätt har jag också förträngt den. Jag minns att jag hade ont och känslan av klaustrofobi, men jag kommer ändå inte riktigt smärtan. Den har jag väl förträngt som nån slags överlevnadsmekanism antar jag.

Om det fanns ett bra sätt att ”rätta till” ryggen så skulle jag mer än gärna göra det. Samtidigt har jag ingen lust att genomgå för mycket för den sakens skull. Jag vill liksom veta att det leder någon bra vart i så fall. Vi får väl se.

Kram på er!

IMG_2113

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*