Följ oss på Facebook

Emelie Felderman header1
Emelie f utvaldbild 2

Jag efterlyser snyggare hjälpmedel

Publicerat 31 maj, 2017

Hej vänner!

Nu är det dags för ett nytt inlägg igen. Jag tänker efterlysa snygga, coola hjälpmedel här. Jag tycker att de flesta hjälpmedel ser så himla hjälpmedelsaktiga ut. Är det nåt som bara jag har tänkt på? Varför är det så? Det låter väl kanske larvigt, men jag tycker att ett snyggt hjälpmedel lyfter en. Man känner att ”Wow, vilken snygg grej” istället för ”det här är mitt hjälpmedel”.

Några som tänker mycket i de här banorna är bead, med två eldsjälar i spetsen. Micke och Per. Jag är så stolt över att känna dem båda! Jag efterlyser fler hjälpmedelstekniker som verkligen brinner både för att skapa bra hjälpmedel och för det här med design.Det skulle verkligen behövas. Om jag tar min  duschstol till exempel. Jag tycker den ser ut som ett typiskt hjälpmedel. I det här inlägget tror jag den är med. Lite som en tråkig clown tycker jag den ser ut. Det är ingenting som stör  mig i vardagen, men ändå nåt jag tänkt på.

406_Platta-plan_1

Nu har jag köpt en skärbräda med piggar på. Den var ganska snygg faktiskt. Svart och röd. Det är alltså inte den ni ser på bilden.

När jag till exempel skär gurka och potatis så åker nästan allt ner på golvet. Nu kan jag tack vare piggarna hålla allt på plats.så ni kommer kanske att få se mig laga mat inom kort på min Youtube-kanal.

Ha det bra tills vi hörs igen!

Kramelikram, pusseliduss

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*