Följ oss på Facebook

banner
utvald bild2

Utställning på väg!

Publicerat 26 augusti, 2017

Jag har den oerhörda äran, nej glädjen, att meddela att jag inom en snar framtid kan presentera min andra, alldeles egna utställning!

Jag har denna veckan påbörjat en distansutbildning under namnet projekt och idégestaltning. Mitt projekt är, som titeln antyder, en utställning som ska stå färdig i vinter. Jag kommer att arbeta med den på heltid, hela vägen fram. Det kommer att bli en utmaning. Det kommer att bli roligt. Det kommer att bli galet och tokigt och fixigt. Det kommer att bli blodigt. Eller nej, nej inte blodigt förstås… färg…igt? Hur som helst. Det kommer att bli magnifikt! Jag lovar.

Ja, jag är lika exalterad som du är!! (Bäst för dig att du är exalterad nu, annars framstår ju jag som en synnerligen oengagerad konstnär här)

Jag har själv vetat om denna nyhet sedan tidigare i somras, men har kunnat tygla mina fingrar och avvakta med att basunera ut till omvärlden vad de har att längta till i vinter. Nu har arbetet börjat på allvar och jag kan redan nu (med största säkerhet) be er boka in den 16 december i era almanackor! Det är då jag med pompa och ståt, fast snarare salta pinnar och bubbelvatten, har min vernissage på Frilagret i Göteborg. Men förfära icke du som tänker ”Nej Nej Nej inte den sextonde! Whyyyy!?” Utställningen kommer att stå tills i början av Januari. Hurra!

Vad är det för utställning undrar du? Visst gör du? Bra. Jag ska med all glädje berätta. Faktumet till trots att mycket få av de verk som kommer att utgöra min utställning inte är klara eller ens påbörjade, så kan jag berätta att det kommer att bli en blandning av tavlor på duk, teckning och text. Allt detta kommer att komma till världen ur mina händer i höst, steg för steg ,dag för dag. Poetiskt. Med det sagt, som om det inte var spännande nog redan, så vet jag knappt själv allt vad den kommer att innehålla! Fragmenten av idéer ska falla samman och bilda den värld jag skall låta er träda in i. Poetisk, igen. Det här bådar gott, visst gör det?

Vad jag däremot vet är temat. Jag kommer att arbeta på temat Psykisk ohälsa samt Aspergers syndrom. Inte helt oväntat? Jag vet. Dock helt klart värt att visa för  världen. Hela tiden. Alltid!

 

Nu när ni vet. Börja tagga redan nu1 Hur en nu taggar inför något sådant här. Det får du själv komma underfund med. Det kan bli din läxa tills vi ses. Eller inte förresten, jag vill inte bli stående där på vernissagen och lyssna på en massa redogörelser för hur en taggar inför en utställning som ska äga rum tre månader senare. Jag menar, då, är ju tillfället redan där, och då ska vi inte slösa bort det på att tänka på hur det var för tre månader sedan. Eller hur?

Jag kom just på ett taggningstips. Bara sådär. Peppa igång med uppdateringar kring mitt arbete genom att följa mig på Instagram: @creadiemelie

Med detta sagt, så har jag inget mer att säga just nu.

Lev väl och ta hand om er där ute! I med- och motgång, alltid!

Namnlös36

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*