Följ oss på Facebook

Ta ledigt.

Publicerat 15 november, 2017

Idag har jag tagit ledigt.

Efter en tuff gårdag beslutade jag mig för att inte jobba alls med utställningen idag.Göra helt andra saker. Så jag tog mig ut på en fotopromenad i slottsskogen, tittade på serier, åt godis och tränade (jag vet det är vansinnigt kontraproduktivt, men det är så mitt liv ser ut just nu) Hur som helst så har jag helt enkelt försökt bryta. Det är svårt och jag skulle inte påstå att det har varit en härlig dag men långt mycket bättre än igår Så mina ansträngningar gav resultat. Jag lyckades bryta idag. Jag lyckades ”ta ledigt” och det är helt okej att göra det ibland. Allra mest tackar jag för att jag har möjlighet att göra det rent praktiskt.

Här är mina favoriter från fotopromenaden:

Namnlös18

Namnlös19

Namnlös20

Namnlös21

Namnlös1

jag tycker det här blev hysteriskt roligt eftersom pilen är bortskrapad.

Namnlös

Namnlös22

Namnlös2

Namnlös3

Namnlös4

Namnlös5

Namnlös6

Namnlös7

Namnlös8

Namnlös9

Namnlös10

Namnlös12

Namnlös13

Namnlös14

Namnlös15

Namnlös16

Namnlös17

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*