Följ oss på Facebook

Välkommen på vernissage!

Publicerat 15 december, 2017

Mer info och öppettider längst ner i inlägget!

 

Slå på luften som är fri

för rätten att få vara vi.

Skrik tillsammans med en vän

väck den björn som sover än.

Tänd allt ljus så att vi ser

mörkertalet klättra ner.

 

Det är dan före dan. Inte före julafton, men det har ni väl koll på. Det är dagen före dagen med stort V. Vernissage!

 

Ja jag är exalterad, jag är pepp och jag är taggad. Jag är nöjd och jag är glad åt att mitt projekt är i hamn efter en höst olik alla andra höstar jag tidigare upplevt. En höst av insikter, upptäckter, utforskning, nedvarvning, av ett sökande och hittande, kaos och värme, rädsla och styrka, av sorg och tacksamhet. Allt detta med mig som högsta chef. Jag har fått styra, jag har hållit i trådarna och jag kan med glädje meddela att det har gått så bra att jag stundom kan urskilja en stolthet. Det är en bedrift i sig.

 

För första gången har jag tagit mig tiden att göra någonting jag jag vill i min egen takt. Kastat mig ut i ett projekt som jag inte visste var det skulle sluta men som jag brann för av hela mitt hjärta. Och nu är jag här. Allt är på plats och väntar på er. Ni som vill lära er, er som vill känna gemenskap under och i ett ämne där gemenskap sällan får tillfälle att existera, faktumet till trots att det är i allt detta som vi behöver varandra som mest.

 

Jag är glad över att kunna presentera I hjärnan har kaos och katastrof konferens och välkomna alla som som vill, alla som kan, alla som finns att komma och öppna upp samtal, debatter och riva ner murarna av stigma som håller oss ifrån varandra i stunder då vi behöver vara som allra mest närvarande.

 

Bryt jul-hetsen eller decembermörkret eller vad än du är mitt uppe i och dela en stund tillsammans i kampen för ett mer accepterande och närvarande samhälle.

 

 

Besök facebookeventet för mer info: https://www.facebook.com/events/533306957009596/

Namnlös40

 

Namnlös42

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*