Följ oss på Facebook

header-blogg-1
alslingan

Känt mig sjuk men ändå bra

Publicerat 16 maj, 2017

Fortsätter att uppleva fördelarna med en högre vikt

Jag har haft några veckors svackor med en kropp som strulat och jag har känt mig både sjuk och orkeslös och det har gjort mig omotiverad till det mesta och inte ens mina intressen har känts lockande. Men nu känns det som att jag är på gång igen och att kroppen håller på att återhämta sig och antagligen har det varit utsättningssymtom jag haft som nu börjar ge sig. Så nu börjar jag känna igen mig själv och mitt go och jag är återigen glad.

Förutom att kroppen har strulat och jag har varit säker på att jag har alla möjliga sjukdomar så har jag ändå på något vis varit ganska lugn.
Jag har inte haft den där inre oron som jag brukar tampas med och jag känner mig mer självsäker än på länge.
Att det å ena sidan har varit så jobbigt och att de å andra sidan har varit bättre än på väldigt länge har gjort allt väldigt dubbelt.
Som jag har skrivit om tidigare så har jag gått upp lite i vikt pga att jag har trappar ner min medicin och konstigt nog fortsätter jag att inte ha panik över det. På något vis känner jag mig finare än på länge och mina kläder sitter både uppe och dessutom snyggt.  Jag har haft två par träningsbyxor i storlek XS som jag knappt har använt eftersom de inte suttit snyggt, men nu sitter de perfekt. Lika så med ett par jeans som alltid suttit lite löst men som nu mer sitter precis så som de ska göra och jag känner mig fin i dem. Min viktuppgång gör också att jag på något vis känner mig mer vuxen.

Därför överväger jag nu att inte försöka gå ner i vikt igen eftersom jag både trivs med att se ut så här och det känns som att min kropp mår bra.

Här är en lista på allt positivt jag upplever av att ha gått upp i vikt:

Får inte akuta blodsockerfall
Blir mätt
Behöver inte äta mellanmål stora som en middag för att bli mätt och inte gå ner i vikt
Lugnare
Känner mig mer vuxen
Mindre ångest
Känner mig fin
Mer självsäker
Kan fokusera på annat än min vikt
Kan fokusera på annat än hur mycket mina muskler syns
Tänker inte lika mycket på mat
Kan gå hemifrån utan att ha med mig massa mellanmål
Jag behöver inte när jag är i stan akut köpa massa proteinbars för att jag inte klarar mig hem

Så ja…. Jag fortsätter nog att se ut så här.

skogsbilder
Från vänster: 2015, 2016, 2017

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*