Följ oss på Facebook

header-blogg-1
B&B

B&B och Warszawa

Publicerat 1 augusti, 2017

Vi bodde på ett supermysigt B&B och nu har vi visst bokat en weekend till Warszawa

I helgen bodde jag och en kompis på ett super mysigt B&B utanför Marstrand. Vi hittade stället genom att bara googla på vandrarhem och B&B i städer ganska nära Göteborg. Stället vi bodde på h20562047_10154910264307406_1816999146_nette Zazibar B&B och låg superfint i en i lantlig miljö där de hade massa kycklingar, höns, ankor och en gosig katt. Jag blev lugn bara av att komma dit och det var ombonad i varje liten vrå med fina möbler och fina blommar.
Tanken var bara att vi skulle komma bort en natt för en mini-semester och det blev verkligen lyckat. När vi kom dit var det sol och varmt så vi började med att fika i deras trädgård där det gick runt både höns och ankor. Sedan tog vi oss en liten promenad till havet och satt och kollade ut över vattnet från en stenmur. Jag älskar verkligen havet och även det gjorde mig lugn. Men efter ett tag såg vi hur molnen blev mörkare och mörkare så vi skyndade oss för att hinna tillbaka innan regnet och det var tur att vi skyndade oss för när vi kom fram började det ösregna vilket det fortsatte att göra hela kvällen.
Så efter att vi ätit en enklare middag tog vi 20614239_10154910264722406_1796195629_nen tur till Marstrand för att köpa lite vindruvor och för att sedan ägna hela kvällen på vårt rum med att spela Skip-bo och dricka en flaska vin. Det var också väldigt trevligt och Skip-bo matchen blev som vanligt blodigt allvar! haha…

När vi satt där och spelade spel över en flaska vin så fick vi för oss att vi ville åka på en weekend någonstans i Europa så vi började kolla på resor. Vi bokade inget då men dagen efter tyckte vi fortfarande att det var en bra idé med att åka iväg så vi fortsatte och kolla på resor och plötsligt hade vi bokat både flyg och hotell till Warszawa. Så den 10-13 augusti åker vi dit! Alltså, den mest impulsiva grejen någonsin! Men så himla kul! Jag har varit i Polen förut men aldrig i Warszawa så det ska bli jättekul och när jag kollar på bilder där ifrån så ser det jättefint ut! Vi har också börjat kolla på sevärdheter och det finns en hel del grejer att kolla på och de har tydligen både ett stort kulturliv och uteliv där. Vi hoppas också på att det ska vara varm så att vi alla fall får några sommardagar i år!

 

 

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*