Följ oss på Facebook

header-blogg-1
jag dalheimershus

Semester!!

Publicerat 10 augusti, 2017

Jobbat i tre veckor och nu lite semester igen

Nu har jag jobbat nästa tre veckor och jag måste säga att det har gått riktigt bra! Jag var lite orolig över hur det skulle gå eftersom jag kände mig så stressad innan semestern, men jag har försökt att förhålla mig och göra annorlunda och det har fungerat. Jag har börjat ta pauser och försökt göra prioriteringar och försökt att gå hem i tid och det är så jag måste göra för att det ska fungera i längden20751215_10154933720722406_45345827_n för mig.
Men det var skönt att under de första två veckorna på jobbet så hade jag inte så mycket andra aktiviteter än just jobbet. Första veckan tränade jag inte ens och förra veckan tränade jag två gånger och det var de enda jag hade bokat på eftermiddagarna. Men den här veckan har jag kommit tillbaka till verkligheten igen med teater repetition i måndags kväll, träning i tisdags och tre timmar dansrepetition igår och idag åker jag och en kompis till Warzawa till på söndag!
Eftersom jag haft väldigt fullt upp den här veckan så har jag inte hunnit tänka särskilt mycket på resan, men idag vaknade jag både, pigg, glad och förväntansfull! Det ska bli så himla roligt! Vädret verkade lite osäkert men nu ser det ut som att det ska bli ca 25 grader hela helgen och knappt regn så det är ju perfekt! Hela veckan har det annars sett ut som att det ska bli ca 30 grader och regn och jag har därför inte vetat vad jag ska ha med för kläder och jag har nästan bara jeans, så jag gick till stan och köpte mig en tunn byxdress som jag tänkte är bra att ha när det är varmt och som samtidigt torkar fort, haha…

Vi har kollat upp lite grejer vi vill göra på resan och vi ska bo i gamlastan och på bilderna ser det riktigt fint ut!

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*