Följ oss på Facebook

Allt började med Bodyjam

Publicerat 12 december, 2017

Här om dagen slog det mig igen. Allt började med att jag en gång i februari 2016 valde att gå och testa Bodyjam. Det var något som jag bara några veckor innan hade tänkt att jag aldrig skulle göra. Men jag hade börjat känna en nyfikenhet till att våga utmana mig och göra något för mig galet. Så när en kompis ville testa det så valde jag att följa med. Som jag har skrivit tidigare så fick jag näst intill panik på vägen till gymmet och jag hoppades på att passet skulle bli inställt och jag kom dit så ställde jag mig längst bak och hoppades på att jag inte skulle synas. Men efter bara några minuter så älskade jag det och det var så allt började.

Efter den dagen i februari 2016 har jag fått uppleva så mycket fantastiska saker och mitt mål att skaffa mig andra intressen en endast gymmet har jag lyckats med. Endast på grund av att jag började med Bodyjam så vågade jag ta kontakt med teater Kattma och har på grund av det få flera nya vänner, fått vara med i två uppsättningar och stått på scenen med dem minst 25 gånger.
Och förutom att jag vågade ta kontakt med Kattma så vågade jag några månader senare ta kontakt med Spinn och SpinnUnga vilket ledde till att jag började dansa med dem i september 2016. Tack vare Spinn och SpinnUnga så har jag fått uppleva fantastiska saker som jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva och jag har sedan dess bl.a fått uppleva; Att inviga Spinn studion, fått uppträda på världskulturmuseet två gånger, gjort praktik under workshops på Sjöfartsmuseet, varit dansare i Nadia Nairs musikvideo Forever, invigt Badhusparken på Förskolansdag ihop med SpinnUnga och den konstnärliga ledaren och koreografen Veera Suvalo Grimbierg, dansat på Göteborgsoperan, dansat under Nadia Nairs konsert med SpinnUnga på Göteborgskulturkalas, varit i Italien en vecka och jobbat med koreografer under en koreografiskt labb och förra veckan gjorde jag praktik med SpinnUnga under konferensen från Att till Hur där vi även gjorde ett litet framträdande som avslutning på konferensen. Förutom detta fick jag även chansen tack vare att jag är med i SpinnUnga att gå i en kurs förra veckan i Kroppslig gestaltning med text och röst. Kursen vände sig egentligen till professionella dansare och koreografer så egentligen var det lite överkurs för mig. Men trots att det var överkurs så fick jag ut mycket av kursen ändå och jag är så glad över att jag fick chansen att göra det.

Så mycket har verkligen förändrats i mitt liv tack vare att jag den dagen i februari 2016 valde att följa med en kompis på Bodyjam.

ankare

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*