Följ oss på Facebook

Vanliga människor och vi med superkrafter

Publicerat 29 december, 2017

Vi ska ta tillvara på vår superkraft och vanliga människor ska känna sig stolta om just du väljer att lära känna dem.

Att sitta i rullstol innebär att du har fått en gåva och en superkraft. En gåva att alltid vara speciell som gör att alla alltid kommer att komma ihåg dig. Det innebär att du alltid kommer ha möjlighet att stå i fokus om du vill det, och du kommer alltid ha förmågan att påverkar människor på ett helt annat vis än vad vanliga människor kommer kunna göra. Du med denna superkraft är speciell och du ska vara stolt över att vara speciell och glad över att du slipper vara en i mängden som ingen ändå kommer ihåg.
På grund av din superkraft kommer du alltid synas och det räcker med att du går utanför dörren för att någon ska se dig och det är en förmåga som ingen som inte har denna superkraft har. Du kommer dessutom alltid vara en debatt för ett helt samhälle, hur coolt är inte det liksom?
Du kommer kunna göra folk glada, inspirerade, nervösa, oroliga och osäkra bara de ser dig – Så tänk vilken kraft och förmåga du har.
Så fort du kommer in ett rum så kommer alla se dig så du ska ta hand om dig och vara stolt över det alla ser. Du ska vara stolt över att du har en kropp som alla kommer att komma ihåg eftersom just din speciella kropp sticker ut från mängden.

Du är speciell och människor runt om kring dig ska känna sig speciella när du pratar med dem. De ska känna sig stolta över att just du med denna superkraft vill prata med dem och kanske till och med vill vara deras vän eller partner.
Vanliga människor som du väljer att lära känna ska känna sig särskilt utvalda och stolta över att just du både vill och tar dig tid att visa dem en annan del av livet än de livet som mängden lever.
Vanliga människor utan någon särskild superkraft ska känna sig speciellt utvalda att de kommer få uppleva så mycket spännande med just dig om du tillåter det. Du med denna superkraft har förmågan att lära vanliga människor så mycket om livet och de vanliga ska känna sig privilegierade att just de kanske får ta del av denna kunskap.

Du med denna superkraft ska gå in i varje rum med huvudet högt och känna stolthet, du ska vara stolt över att ju du fick denna superkraft som gör att du alltid kommer att vara en stjärna som normen bara kan  drömma om att bli. Du ska känna dig stolt och nöjd över att det räcker med att just vara du för att någon ska se dig och över att du inte behöver ha en särskild talang för att bli ihågkommen som en artist.

Du är född med en superkraft som du ska vara stolt över och ska ta tillvara på. Men samtidigt ska du vara snäll mot vanliga människor och behandla dem väl, för de kan ju inte hjälpa att de inte fått denna förmåga och superkraft. Vi med denna superkraft vet att det är synd om vanliga människor som inte är något särskilt alls, så därför måste vi ta extra hänsyn till dem, men vi ska samtidigt inte heller klappa dem på huvudet och framför allt får vi aldrig se ner på dem.

Vi med denna superkraft har fått i uppdrag att visa vanliga människor hur man lever fullt ut och det är ett uppdrag som vi ska ta på största allvar. Men kom ihåg att det räcker med att du är du och att du aldrig behöver överbevisa något för någon.

jag stranden

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*