Följ oss på Facebook

Mycket på gång

Publicerat 19 mars, 2018

Mycket kultur, mycket nytt och en fungerande socialt liv!

Den senaste tiden har det hänt mycket roligt och det har varit mycket att smälta. Samtidigt har tiden för bloggande varit knapp. Det känns som att det mesta flyter på och går åt rätt håll. Mycket av det som länge har känts jobbigt börjar släppa.

På jobbet går allt bra och jag älskar verkligen alla grupperna som jag leder nu. Det ger både mig väldigt mycket och jag ser hur mycket det ger deltagarna och det gör mig så glad. Den senaste gruppen jag startat är en Jympagrupp som vi har här på fredagarna och det är verkligen en dröm som gått i uppfyllelse för mig. Jag har under flera år velat leda träningspass och nu får jag göra det och dessutom på arbetstid. I april kommer jag även starta en smyckeskurs och även det är något som jag velat göra i säkert tio år.

28907960_10155489294952406_2054913777_n

Jag har även börjat jobba 25 % Med ett kulturprojekt och det ska bli väldigt spännande och se hur det kommer utveckla sig, just är det väldigt nytt, men det går från klarhet till klarhet hela tiden så det känns bra.

Det blir också en hel del kultur på andra vis också med mycket dans och teater. På teater Kattma håller vi just nu på med att göra monologer och det är riktigt roligt! Det är svårt och något nytt, men jag hade möte med Hans som är regissör och han gav mig en hel del bra tips så nu vet jag nog hur jag ska gå vidare.
Och när det gäller dans så var jag i Ljungby för några veckor sedan och uppträdde med dem som jag uppträdde med på Balettakademin i februari, det var superkul att åka på lite ”mini-turne”. Det var också så himla kul att göra föreställningen igen och den här gången kändes det lugnare och det var skönt.

29004409_10155489627737406_1252781601_n

Innan föreställningen.


29019418_10155489626967406_501422744_n
Stort i Ljungby!

Igår var också och testade Popping! Det var superkul! Och jag tror det fungerar bättre i stol än vad Hiphopen gör, men men hiphopen börjar också släppa så det är kul. Nu är det också bara en månad tills jag ska gå på Lockning workshop som jag varit med och planerat, det ska bli superkul att testa det!

Jag fick också erbjudande om att åka till USA i augusti, men tyvärr blev det för dyrt, men nu har jag bokat två veckor på Teneriffa i September-oktober istället så det känns ändå helt okej :).

Jag känner också att det sociala fungerar bättre och bättre och jag lär hela tiden känna nya personer och jag känner för första gången på länge att jag börjar få ett stort kontaktnät med kompisar och det gör mig så himla glad! Jag har även skapat min andra relationer som är något nytt för mig och det känns både väldigt spännande och trevligt.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*